PENGILANG PRODUK HALAL

Pengasasnya iaitu Tuan Haji Ahmad Tajuddin Bin Arshad untuk menyediakan keperluan kepada permintaan yang tinggi terhadap industri berasaskan bioteknologi dalam pasaran. Produk utama yang dihasilkan di syarikat ini ialah makanan dan minuman serta barangan kosmetik yang berasaskan herba dan suci daripada bahan-bahan yang haram.

PRODUK OEM

Kami adalah syarikat yang menawarkan anda pelbagai perkhidmatan pembuatan makanan berasaskan herba, jus, minuman, kosmetik, servis bagi reka bentuk percetakan serta rangkaian perniagaan kepada anda. Kami menawarkan kepada anda, pembuatan makanan dan minuman serta kosmetik bersumberkan yang halal lagi thoyyiba. Syarikat kami telah mula bertapak sejak tahun 2003 dan sehingga kini kami mempunyai 14 buah bangunan bagi menjalankan operasi setiap hari

KEPAKARAN SIDRATUL

Kami membantu para peniaga dalam membina perniagaan sendiri bagi pembuatan produk-produk yang ditawarkan oleh syarikat kami. Kami juga menawarkan ujian makmal bagi setiap produk yang akan dipasarkan serta memastikan bahawa produk yang akan dipasarkan menepati piawaian badan-badan berautoriti dalam setiap pengesahan pengeluaran dan pemasaran di Malaysia. Syarikat kami mendapat kerjasama daripada : Jabatan Agama Islam Malaysia (JAKIM) GMP (Great Manufacturing Practice), KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) IMP (Islamic Manufacturing Practise)

PEMBELIAN ONLINE

Kami tidak menyediakan penjualan ditalian tetapi anda boleh terus memilih produk kami dengan membuat tempahan terus dengan mendail 05-7731662 bercakap dengan bahagian customer service Sidratul Edar dan membuat tempahan dengan pembayaran terus kepada RHB 25 81 87 00 00 76 43 MAYBANK 55 80 97 05 49 38 kos penghantaran adalah ditanggung oleh pembeli.

POST

Sidratul Corporation Sdn Bhd no 11-17, Jalan Industri 1, Taman Perindustrian IKS MIEL, 33010, Kuala Kangsar, Perak Darul Ridzuan. Tel : 05-7731668/667 Faks : 05- 776 5668