Phone : (+6) 05-773 1668

0

 x 

Cart empty

Sidratul Corporation

about

Sidratul Corporation Sdn Bhd merupakan kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practise), Halal dan IMP (Islamic Manufacturing Practise). Kami menyediakan khidmat pengilangan kontrak OEM (Original Equipment Manufacturing) khusus untuk produk makanan, minuman dan kosmetik kepada usahawan yang berminat untuk mengeluarkan produk jenama sendiri. Produk-produk utama keluaran kilang kami berasaskan serbuk, cecair, dan herba terpilih seperti susu serbuk, kopi pra campuran, cordial, sachet makanan tambahan dan kosmetik berasaskan herba terpilih.

Kami juga menyediakan khidmat konsultan berperanan sebagai pemudahcara untuk perbincangan mengenai produk anda, bermula daripada pemilihan produk, bahan mentah, penyediaan produk, rekabentuk & pembungkusan kepada pelanggan.
 
Selain itu, kami juga mempunyai produk sendiri di bawah jenama Sidratul terdiri daripada produk makanan, minuman dan kosmetik. Produk kami diuruskan oleh pengedar syarikat kami iaitu Sidratul Edar Sdn Bhd yang bertempat di Kuala Kangsar. Syarikat ini bertanggungjawab untuk memasarkan produk kami ke seluruh Malaysia menerusi runcit, borong (stokis dan agen), supermarket dan hypermarket.

produk


 

 

Openning hours

payment methods

    Konsol Debug Joomla!

    Sesi

    Maklumat Profil

    Penggunaan Memori

    Pertanyaan Pangkalan data